Integritetspolicy

Integritetspolicy för SlipsoFluga

Inledning

Vi på SlipsoFluga värdesätter din integritet och är fast beslutna att skydda den. I denna Integritetspolicy beskrivs vår praxis när det gäller information vi samlar in från användare och besökare på vår webbplats, hur vi använder den och under vilka omständigheter vi kan dela den med andra.

Insamlad Information

Vi samlar in följande typer av information från Användare:

  • Personnamn
  • E-postadress
  • Betalningsinformation och surfdata (om tillämpligt)

Användning av Insamlad Information

Vi använder den insamlade informationen för att:

  • Behandla beställningar och transaktioner
  • Förbättra användarupplevelsen på vår webbplats
  • Kommunicera med dig angående din beställning eller andra aspekter av tjänsterna vi erbjuder
  • Tillhandahålla kundsupport

Tredjepartsleverantörer

Vi använder oss av tredjepartsleverantörer för att behandla betalningar. Dessa leverantörer har sin egen integritetspolicy och vi har inget direkt kontroll över hur de hanterar din information. Vi rekommenderar att du läser dessa leverantörers integritetspolicyer. Vi delar inte din information med tredje part förutom som beskrivits i denna policy.

Barns Integritet

Vår webbplats är riktad till vuxna, men barn har tillgång till den. Vi samlar inte avsiktligt in personlig information från barn under 13 år. Om du är under 13 år, vänligen använd inte vår webbplats utan tillstånd från en förälder eller vårdnadshavare.

Säkerhet

Vi har implementerat lämpliga säkerhetsåtgärder för att skydda din information mot obehörig tillgång, ändring, radering eller överföring. Dessa åtgärder inkluderar fysiska, tekniska och administrativa steg för att skydda din information, såsom kryptering och säkerhetsprotokoll.

Användares Rättigheter

Du har rätt att begära tillgång till, korrigering eller radering av din personliga information. Du har också rätt att invända mot vår behandling av din personliga information. Om du vill utöva dessa rättigheter, vänligen kontakta oss på info@slipsofluga.se.

Ändringar i Denna Integritetspolicy

Vi kan uppdatera denna Integritetspolicy från tid till annan. Om vi gör väsentliga ändringar kommer vi att meddela dig genom att publicera den uppdaterade policyn på vår webbplats. Din fortsatta användning av webbplatsen efter sådana ändringar innebär att du accepterar den reviderade policyn.

Godkännande av Integritetspolicy

Genom att använda denna webbplats och/eller genom att lämna dina uppgifter till oss, bekräftar du att du har läst och förstått denna Integritetspolicy och samtycker till användningen av dina uppgifter enligt denna policy. Om du inte samtycker till policyn, vänligen använd inte denna webbplats.

Kontakt

Om du har frågor om denna Integritetspolicy, vänligen kontakta oss på info@slipsofluga.se.

Fortsätt handla

[]